Diskussion:Influenzapandemien 2009

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

H1N1 Vaksine[rediger kildetekst]

Har Danmark noe vaksine program for hele befolkningen?Nunamiut(Skrev 84.215.44.195 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så vidt jeg har hørt, så er det kun de mest udsatte (babyer, syge, gravide og ældre) der indtil videre skal vaccineres. --Masz () 29. okt 2009, 07:16 (CET)
Mange hospitaler tilbyder ligeledes at nøglepersonnel, ofte skadestuer og andre akutafdelinger, kan blive vaccineret for at opretholde beredskabet. --Medic (Lindblad) 29. okt 2009, 09:26 (CET)
Der var en mindre pressesag, da Morten Messerschmidt åbenbart mente at være en nøgleperson: [1] --Palnatoke 29. okt 2009, 09:52 (CET)

Så man har ikke det samme hysteriet som her i Norge, godt å høre :) Sundhedsstyrelsen i Norge har lat seg lure til å kjøpe 9 millioner doser av pandemrix fra pharmaci-gigantene. Nunamiut