Diskussion:Iraks fodboldlandshold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg forstår ærligt talt ikke helt den sidste linie i denne artikel.

Mvh Frank R - 26. nov. 2005 kl. 15.42

Spilledragt og første kamp[rediger kildetekst]

I artiklen står der: "Holdets hjemmebanedragt er helt grøn, og udebanedragten hvid.", men illustationen i infoboksen viser det stik modsatte. Det bør nok rettes. Endvidere står der, at landsholdet blev oprettet i 1933, og at holdet spillede sin første internationale kamp i 1957. Jeg synes det er overraskende, at holdets første internationale kamp først blev spillet hele 23 år efter oprettelsen af holdet, men det er der måske en logisk forklaring på, som det ville være relevant at medtage i artiklen. --Henrik Hansen 22. dec 2007, 23:20 (CET)

Jeg kan godt se, at der er et problem. De:Irakische Fußballnationalmannschaft viser, at hjemmebanedragten er grøn, og udebanedragten er hvid. Derimod viser en:Iraq national football team, at farverne har byttet plads. Jeg kan også se, at langt de fleste Wikipedia'er viser det samme som tysk Wikipedia. Men hvilken Wikipedia skal vi stole på? Tysk eller engelsk? --Mini Einstein (Allan) 23. dec 2007, 12:37 (CET)

Irak spillede hjemmekampene i kvalifikationen til VM 2010 i helt hvide dragter, mens udebanedragterne var hvide eller grønne. --Henrik Hansen 18. sep 2009, 13:19 (CEST)