Diskussion:Ishockey

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ishockey Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ishockey, et forsøg på at koordinere oprettelsen af ishockey-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Lad os få artiklerne om bane-elementerne, spillerne og pucken ind her i stedet for at have en masse småartikler. --Palnatoke 19. aug 2006 kl. 08:38 (CEST)

Jeg forsøger langsomt at udbygge området. Vil egentlig gerne beholde disse små artikler ligesom man har gjort på engelsk wikipedia, men derfor kan man jo sagtens sammenskrive det hele på Ishockey. AEJ 19. aug 2006 kl. 08:49 (CEST)

Tanken er at læseren kan få et overblik på hovedartiklen, men har mulighed for uddybende oplysninger ved at klikke på linket. Ishockey er i en speciel situation i DK hvor sporten samler flere tilskuere end f.eks. håndbold. Samtidig er der det man kan kalde 'sorte huller' hvor kendskabet til sporten er særdeles begrænset. Derfor synes jeg det er en god ide at have en overordnet artikel og så bruge disse små artikler til at uddybe forskellige detaljer omkring spillet for dem der måske har et begrænset kendskab til sporten. Og som sagt, det er den fremgangsmåde man har brugt på engelsk wikipedia, så helt forkert kan den jo ikke være. Men jeg vil i den nærmeste fremtid kigge på om der kan komme lidt mere kød på hovedartiklen ishockey. AEJ 22. aug 2006 kl. 10:11 (CEST)

De små artikler der hidtil er produceret har slet ikke selvstændig tyngde. Jeg rykker dem sammen til en artikel. Hvis artiklen om Ishockey på et tidspunkt skulle blive uoverskuelig kan den evt. deles op. --Ernst Poulsen 22. aug 2006 kl. 11:41 (CEST)

Det er fint nok sådan som det er sket indtil nu. Jeg vil lave tilsvarende artikler om de sidste positioner en af de nærmeste dage. Det eneste problem jeg kan forudsige er når det lykkes mig at få den skabelon som de bruger til fodbold på den engelske wikipedia kopieret til dansk, så vil jeg gerne have at man kan linke til positionerne i ishockey uden at ryge over i en artikel om fodbold. Men det er endnu ikke lykkedes mig at få kopieret den engelske skabelon tilfredsstillende.

Se et eksempel fra engelsk wikipedia her: [1]

Har også lavet en selvstændig artikel om Face off. Jeg vil lade det være helt op til dig om den også skal ind i hovedartiklen Ishockey. AEJ 23. aug 2006 kl. 15:33 (CEST)