Diskussion:James LaBrie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg er stor fan af LaBrie, men denne artikel er fuldstændigt uden kilder og enormt farvet af, at forfatteren selv er fan af LaBrie - eller har skrevet af, fra en artikel om manden i et blad eller en bog.

Jeg har ikke selv lyst til at skrive Wiki-artikler, jeg er ikke dygtig nok, men jeg må altså bare lige bemærke, at denne slags artikler, forringer Wikipedias troværdighed.(Skrev 95.166.124.6 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har gennemgået artiklen og fjernet de meste pov samt ligegyldige detalger og ting der ikke kunne vertificeres. Vil du mene at artiklen ikke forringer wikipedias troværdighed mere nu? hvis du syntes at der er flere problemer med den her artikel (eller andre) så er du velkommen til at skrive de på min brugerside. Mvh. --Trade 24. aug 2011, 10:19 (CEST)