Diskussion:Jeppe Gondolf

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tydeligvis er denne artikel skrevet af Jeppe Gondolf. Skal den redigeres kraftigt eller skal vi slette den helt? --Maitch 13. maj 2005 kl. 18:34 (CEST)

Hvis vi barberer den ned til det faktuelle, og fjerner linkene til hans hjemmeside, er vi sikkert på ret kurs. Se iøvrigt kommentaren i bunden af dette debatforum. For mig at se er det et klart forsøg på at misbruge den popularitet som wikipedia (og alle spejlene) har hos google. -- Bruger:Wegge 13. maj 2005 kl. 18:49 (CEST)
Men skal vi virkelig belønne en person, der misbruger systemet til egen fordel, med sit eget personlige visitkort her på Wikipedia. --Maitch 13. maj 2005 kl. 18:54 (CEST)
Det er skam heller ikke belønning. Snarere straf. Det vi har at gøre med, som du kan forvisse dig om, ved en søgning på Google er en person der er ivrig efter at få sin egen hjmmeside højt placeret ved en søgning efter "Jesper Gondolf" samt skuespiller og/eller sanger. Eftersom han ikke er bekendt med Googles syn på linkspam, har han regnet med at kunne score sig en bedre pagerank ved et link herfra. Det får han ikke, men eftersom wikipedia og de forskellige mirrors har en langt højere pagerank end en normal hjemmeside har, synes jeg at vi skal "belønne" indsatsen var at bibeholde artiklen, og sørge for at fortælle at den unge herre er både skuespiller og sanger. Og hvis vi er rigtig grundige og sørger for at der er links til den fra flere steder, har vi helt sikkert gjort hvad vi kunne for at give et eksempel på hvor galt det kan gå for misbrugere. -- Bruger:Wegge 13. maj 2005 kl. 19:10 (CEST)
Vi havde et (næsten) parallelt fænomen iJeppe Schrøder. Det er lidt en gråzone - det er jo bedst at andre skriver om en person. Måske skulle vi have en kategori eller skabelon, der hedder 'Hej Mor!' :-)--Jørgen 13. maj 2005 kl. 19:20 (CEST)

Hilsen fra Jeppe Gondolf[rediger kildetekst]

Hej som jeg skrev andetsteds, har jeg ikke prøvet at misbruge systemet.

Jeg søgte efter min kollega, Jeppe Scrhøder (som åbenbart ikke bliver blacklisted), og så ham havde skrevet en artikel om sig selv til Wikipedia, og derfor gjorde jeg det samme. Da vi begge hedder Jeppe og arbejder som skuespiller/sanger har vi lidt at en twist kørende om hvem der kan google sig højst hos robotterne.

Jeg burde vel have læst Wikipedia's retningslinjer igennem, men hey ho, nogle gange går det lidt hurtigt.

Jeg kan godt se at det ikke holder at Wikipedia bliver fyldt med en masse selvpromoverende artikler.

Så farvel og tak for denne gang, måske dukker der en artikle op om mig, når jeg er mere kendt.

Med venlig hilsen,

Jeppe Gondolf

Jeg så lige dit indlæg på Kaares side, og fandt herefter ved søgning også dette indlæg. Jeg kopierer mit svar herover:
For det første, links fra wikipedia giver ikke nogen form for bedre rang i nogle søgemaskiner, da de markeres med rel="no-follow". Eksterne links fra wikipedia bør kun bruges til at understøtte den givne artikel. Hvis man tror, at det giver bedre rang, så forsøger man ikke blot at udnytte en gratis ressource til forkerte formål – man har heller ikke forstået søgemaskine-rang. Så vidt jeg kan se, findes artiklen Jeppe Schrøder ikke. Den er måske oprettet under et andet navn? Den har engang været oprettet, men den findes ikke mere, da den er blevet slettet igen. Derfor har jeg svært ved på nogen måde at gennemskue formålet for din "klage".
--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 14. jun 2006 kl. 00:31 (CEST)