Diskussion:Jernbanebyen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

etiketter på OSM[rediger kildetekst]

Hovedparten af labels på https://jernbanebyen.dk/artikel/kort-over-jernbanebyen ser for mig ud til at være midlertidige arbejdsbetegnelser, så jeg kan ikke umiddelbart se noget formål i at redigere så meget på OSM. Hjart (diskussion) 13. maj 2023, 12:59 (CEST)[svar]

OK, det kan fint vente til planerne for området er realiseret.
PS: Hvilket program er velegnet og ikke alt for kompliceret til redigering af OpenStreetMap (https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Editors) ?
Så det var muligt at markere fx en strækning på denne fil c:File:OSM Bag Elefanterne Carlsberg Byen 02.png − eller andet der måtte dukke op og kunne være en nyttig ekstra oplysning eller fremhævelse på et kort.
-- PHansen (diskussion) 15. maj 2023, 12:30 (CEST)[svar]
@PHansenhttps://www.openstreetmap.org/ finder man det sted man vil redigere og klikker "rediger" øverst til venstre, efter at have oprettet en konto og logget ind. Det kan kræve selvfølgeligt kræve lidt øvelse. Hjart (diskussion) 15. maj 2023, 17:00 (CEST)[svar]
Tak − Det ser ud til at jeg har blandet to ting sammen: redigering på OSM med det blot at sætte noget ekstra på et allerede ekstisterende billede. Som fx forklarende tekst og andet på et 'hjælpekort' i artiklen om Sanderumgaard fra 2013. Det er et par haddiske siden, da jeg ikke umiddelbart kan finde hvilket billedprogram det var, så jeg lader det hvile lidt.
-- PHansen (diskussion) 17. maj 2023, 09:28 (CEST)[svar]