Diskussion:Joakim von And

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg går ud fra, at fødsels- og dødsår stammer fra angivelser af Don Rosa? Mig bekendt er det lidt af en Don Rosa-specialitet og folk som fx Carl Barks angav ikke den slags og brød sig heller ikke særligt om, at Don Rosa gjorde det. Det burde nok derfor angives, hvor angivelsen stammer fra. --Heelgrasper 16. sep 2006 kl. 19:22 (CEST)

Enig. Carl Barks brød sig ikke om de faste rammer som Don Rosa satte op, og det er der også andre tegnere der ikke gør. --Maitch 16. sep 2006 kl. 19:25 (CEST)

Flyvefisk - i artiklen står at Joakim elsker at dykke i sine penge som en flyvefisk. Ved andre tilfælde har det været som et marsvin eller en delfin. Tror marsvin gennem tiden er bnlevet det mest brugte, ACS, januar 2009