Diskussion:John Locke (Lost)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
WikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lost, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Lost-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Næste gang vi møder John er han lam og han har tabt håret. Han snakker i telefon med en pige - Helen. Han tilbyder hende at tage med på en vandretur i Australien, som han er helt besat af at gennemføre. Hun afslår dog med ordene "Jeg kan ikke mødes med mine kunder." Det kunne altså tyde på Helen var fra en telefonisk støtte-service.

Gad vide om telefonstøtte-medarbejdere taler om "kunder" - jeg er nok mere tilbøjelig til at tro at "Helen" arbejder med telefonsex. --Palnatoke 17. dec 2007, 15:05 (CET)
Kan jeg sagtens forstå; Men selv efter at have troet det samme, har jeg ikke kunnet finde nogle antydninger af det skulle være tilfældet. Det virker mere som noget i stil med en "selvmordslinje" eller den der linje PsykiatriFonden (mener jeg) har hvor man kan ringe og fortælle om sine problemer. Jeg er igang med at se første sæson igennem igen, og det omtalte afsnit ("Walkabout") er faktisk det næste jeg kommer til. Så skal jeg nok holde et vågent øje for at opklare det. - Mark Jensen 17. dec 2007, 15:12 (CET)