Diskussion:Jorden er giftig (film fra 2006)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har selv oprettet siden og vil gerne have den slettet. Er ny på Wikipedia. Jeg er ikke interesseret i at have en side om min film 'Jorden er giftig' som jeg selv har skrevet når der - fuldt forståeligt - skal være en tekst med autobiografi øverst på siden.

Jeg synes ikke, at det er værd at have den (grimme) skabelon i toppen af siden. Jeg har ikke fundet noget i teksten, der virker som om, at det skulle tages specielt i betragtning, når det er dig selv, der har lavet både filmen og artiklen. Jeg synes, vi skal beholde artiklen og ud med skabelonen :-) --Hockeyindustrien 10. jun 2007, 15:33 (CEST)
Enigenigenig. --Lhademmor 10. jun 2007, 18:25 (CEST)
Hej - har lige været ude - Efter at artiklen er gennemarbejdet i samarbejde med andre ser jeg ikke noget problem i at fjerne skabelonen, hvilket jeg vil gøre :-) -- Nico 10. jun 2007, 18:41 (CEST)