Diskussion:Karolines Køkken

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Varemærker i indledningen[rediger kildetekst]

Hej Anne og andre

Jeg kan leve med, at Arla nævnes før Mejeriforeningen, selvom jeg ikke synes Arla har fortjent det (storhedstiden var jo længe før Arla eksisterede i Danmark).

Da jeg rettede i indledningen var mit mål på få linjer at definere nærmere hvad Karolines køkken er, og derfor mener jeg, at varemærkerne skal nævnes. Karolines køkken er jo ikke bare et fysisk køkken (eller kompetencecenter), men et fysisk køkken, og en samling aktiviteter og nogle varemærker. Derfor synes jeg, at informationen om varemærkerne skal blive i indledningen.

Hvad menes? mvh Bruger:Nillerdk 11. apr 2008, 16:42 (CEST)

Hej Nillerdk Jeg kan godt følge dig i at varemærket skal nævnes i indl. Det retter jeg - eller du?

Ved du hvad der sker, når en ip adresse bliver blokeret med henvisn. til brud på copyrightloven? En veninde ville lægge billeder på og havde fået accept af Arla, men hun er nu blacklistet.

Billeder fra internettet er som hovedregel ophavsretsbeskyttet, og kan derfor ikke bruges på Wikipedia. Hvis man har fået ophavsmandens tilladelse (se Læg en fil op), skal dette meddeles tydeligt. Vær opmærksom på at det ikke er godt nok med "du må gerne anvende billedet på Wikipedia". --Palnatoke 14. apr 2008, 16:01 (CEST)

Tak. Hvad gør hun så for at ophæve blokeringen på sin ip-adresse?

Nillerdk, hvad siger du til indledningen med de seneste rettelser? Anne

Blokeringen udløber vel af sig selv forholdsvis snart - førstegangsblokeringer varer som regel to timer. --Palnatoke 14. apr 2008, 16:43 (CEST)