Diskussion:Katja K

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.


Jeg undrer mig over efternavnet LaCour - Danmarks Statistik hævder at der er 0, 1 eller 2, der hedder 'LaCour', mens der er 318, der hedder 'la Cour'. Mon ikke den særprægede skrivning er en fejl? --Palnatoke 25. okt 2005 kl. 13:08 (CEST)

En googlesøgning støtter La Cour (nogle steder også La Cour Jakobsen), som nok er mere sandsynligt end den nuværende form. Tilsyneladende er det mest almindeligt at stave La Cour med stort L (hvis man kigger på Krak), selvom jeg også ville være tilbøjelig til at bruge lille l.--Heelgrasper 25. okt 2005 kl. 16:19 (CEST)

Nogle af de eksterne link er rene reklamehenvisninger. Bør de ikke udgå?

I hvert fald tredje link til VoD bør udgå - de andre tre finder jeg forholdsvist interessante nok til, at de kan blive der. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 21. apr 2006 kl. 11:10 (CEST)