Diskussion:Keld & The Donkeys

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Norbert Persson[rediger kildetekst]

Ifl. Heick biografien "Duet for livet" forlod NP bandet efter, at det blev afsløret, at han havde snydt de andre bandmedlemmer økonomisk. Han døde som 29-årig i 1975 af en lungebetændelse, efter at have været syg af leukæmi i en længere periode. Oplysningen om, at han begik selvmord, er ikke kildebelagt, og biografien må anses for at være en god kilde så jeg har ændret til oplysningerne fra denne (desværre har jeg kun biografien som lydbog, så jeg kan ikke angive sidetal).--Batmacumba (diskussion) 27. mar 2020, 21:21 (CET)

Hvem er kommet med historien om Norbert Persson? Han fik kræft og døde, ganske rigtig i 1970 og blev i 1971 erstattet af Flemming Arleth. Det andet har er da noget som ikke tidligere har været fremme. I den korte periode fungerede Keld Heick som bassist, præcis som han gjorde da gruppen medvirkede som skoleorkester i filmen: "Mazurka på Sengekanten", hvor de spillede op til Mazurka.(Skrev 86.52.91.79 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Redigerede tidlegere denne side, men er åbenbart blevet fjernet. Sagen er, at jeg gerne vil have en kildeangivelse om historien vedrørende Norbert Persson. Mig bekendt fik han kræft og døde i 1970. Har aldrig hørt den nævnte historie. Resten er korrekt nok. Mit navn er Carsten Svendsen og det kunne være fint om Keld Heick kunne give en berigtigelse, eller modsat, af ovennævnte historie. Dette er vigtigt, idet man risikerer uforskyldt at tilsmudse et menneske. [1] (Skrev 86.52.91.79 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  1. ^ cfs