Diskussion:Klokkeren fra Notre Dame (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Artiklen omhandler Disneys film fra 1996, der allerede har en artikel (som brugeren dog forsøgte at tømme inden oprettelsen af denne artikel), hvorfor de to artikler skal sammenskrives. I følge engelsk wiki findes 7 film titlen Klokkeren fra Notre Dame, hvorfor Disneys version bør ligge på [[Klokkeren fra Notre Dame (1996 film). --Pugilist 12. jun 2008, 17:25 (CEST)

Synes ikke at artiklen skal hedde "Klokkeren fra Notre Dame (1996 film)", da der ikke er nogen garanti for at der vil blive oprettet flere Klokkeren fra... film. Hvis artiklen skal hedde som forslået vil det kun blive svære at søge på den på den danske Wikipedia.E-Turner 12. jun 2008, 17:39 (CEST)

Problemet er ikke, om der er "garanti" for at der bliver oprettet flere film med denne titel. Problemet er, at der som anført ovenfor findes i alt 7 film med titlen. Og selvfølgelig kan man da finde filmen med en flertydig-side. --Pugilist 12. jun 2008, 23:55 (CEST)
Det kan du måske have ret i, men bare fordi der findes 7 klokkeren fra notre dame film på den ENGELSKE udgave, betyder det ikke at der nogensinde vil komme 7 på den danske?E-Turner 13. jun 2008, 10:04 (CEST)
Støtter Det bør overhovedet ikke været et problem at finde. Sålænge der kun er en artikel, så kan KfND (film) bare være en omdirigering til KfND (1996 film). Derudover bør der være en flertydig side, som alle artikler om KfND bør pege til. Så jeg støtter sammenskrivning til KfND (1996 film) --MGA73 24. sep 2008, 20:54 (CEST)