Diskussion:Knarr

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Her er tydeligvis tale om en fejl, idet vikingernes knarr aldrig har sejlet kapsejlads i moderne tid og dermed fået et LYS-tal.

Knarr'en der bør være her er norske Erling Kristoffersens Knarr-båd fra 1945. Hvis nogen vil fjerne eller flytte vikingernes knarr, skal jeg gerne skrive om nutidens knarr-båd.

Hilsen Peter Lauridsen

Den moderne båd beskrives i artiklen Knarr (kølbåd) - linket fra LYS-artiklen var forkert. --Palnatoke 6. aug 2007, 13:55 (CEST)