Diskussion:Kongelunden

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Andre skove[rediger kildetekst]

Hej, der står at Kongelunden er Amagers eneste skov, men hvad med Ugandaskoven og Pinseskoven? MvH--Honymand 24. mar 2008, 09:09 (CET)

Mit gæt er at kilden er fra før disse meget unge skove fandtes, men så er det jo godt du kan rette i teksten ;) --Broadbeer, Thomas 24. mar 2008, 15:14 (CET)

Info om omgivende miljø[rediger kildetekst]

Jeg tilføjede et tekststykke til info om at der tæt på ligger en anden skov: Pinseskoven. Det er nu slettet med den begrundelse at "Pinseskoven, [] ikke er en del af Kongelunden". Jeg mener åbenlyst godt man kan informere om hvad der ligger omkring et givent emne, særligt når det er en anden skov ved siden af en skov. Jeg troede fx umiddelbart det var en fejl at der stod at der var egetræer i Kongelunden, da jeg gik ud fra at skoven på Amager bestod af birketræer. I nærmest alle artikler om mindre byer står fx hvad nærmeste større by er. Det bliver en stor opgave at slette de informationer hvis artikler _udelukkende_ må handle om artiklens emne. --Santac (diskussion) 11. dec. 2023, 09:15 (CET)[svar]