Diskussion:Krydsprodukt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har tilføjet lidt omkring hvad længden af krydsproduktet kan bruges til, dvs. det der angår parallelogrammets og trekantens areal. Jeg vil prøve at se om jeg kan finde en illustration der gør det beskrevne lettere at forstå. Eller er der eventuelt nogle der ved hvilke programmer man kan bruge til at lave sådan nogle illustrationer i, (nogle der ser respektable ud)? Onkel Tuca 30. jul 2005 kl. 00:10 (CEST)

Jeg ville normalt klare en sådan sag i et vektortegneprogram a la Macromedia Flash, men det er smag og behag. Hvad præcist vil du have lavet? --Pred 17. sep 2005 kl. 22:58 (CEST)
Jeg havde tænkt mig at tilføje en tegning som viser to vektorer, og det parallelogram som de to vektorer udspænder.
Jeg har nemlig god personlig erfaring med at se tingene for mig. Jeg tror en illustration vil gøre det mere klart helt præcist hvad man finder frem til. Tror du det vil kunne lade sig gøre? 22. sep 2005 kl. 18:56 (CEST)
Personligt kommer jeg en smule til kort i disse dage, da jeg grundet flytning ikke har internetadgang fra den computer, jeg normalt bruger til den slags arbejde, men jeg legede lidt med et åbent vektortegneprogram kaldet sodipodi, og fik lavet denne lille tegning - er det noget i den slags, du søger? I så fald pynter jeg gerne lidt på det og foretager rettelser. --Pred 23. sep 2005 kl. 13:14 (CEST)
Man kan da bare bruge noget fra de andre sprogudgave af Wikipedia. Den tyske artikel og flere andre bruge dette billede. I øvrigt er der gode billeder i den franske artikel og den slovenske artikel. --JeppeSN 23. sep 2005 kl. 13:36 (CEST)

Jeg har valgt at tilføje den slovenske tegning, da den gør arbejdet udmærket. Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken en gang til, vel? ;) Tak for tippet om tegningen JeppeSN. Desuden tak for hjælpen med at finde et program Pred, og for indsatsen udover det. Nu ved jeg i hvert fald hvilket program jeg skal bruge en anden gang. 24. sep 2005 kl. 16:02 (CEST)