Diskussion:La Flèche Wallonne Féminine 2016

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Afsnittet Ruten[rediger kildetekst]

@Hejsa: @Rodejong: Jeg har forsøgt at oversætte en tabel fra fransk wikipedia, den findes ikke på den engelske. Jeg har brugt google translate og det som jeg kender til cykling (dvs. mere eller mindre gættet mig til hvad tallene og ordene i tabellen mon står for/betyder). Men det skal jo være korrekt. Rodejong, kan du mon se, om det er korrekt oversat? Hejsa, ser det sandsynligt ud, at det er korrekt som står i tabellen? Google translate oversatte "côtes" til "ribs" på engelsk og "ribben" på dansk :) Men jeg går ud fra at det må være en slags bakker, der menes med? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 8. jan 2017, 12:37 (CET)

Det ser fint ud og der må helt klart menes bakker :-) --Hejsa (diskussion) 8. jan 2017, 12:45 (CET)
Ok, det var godt :) Ja, det må helt sikkert være bakker. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 8. jan 2017, 13:04 (CET)