Diskussion:Lejesæd

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

stråforkertere[rediger kildetekst]

er det rigtigt stavet?(Skrev Haabet (diskussion • bidrag) 9. apr 2005, 21:32. Husk at signere dine indlæg.)

Nej, det er en Freudiansk fortalelse som Bruger:Palnatoke har været så venlig at korrigere. -- Bruger:Wegge 9. apr 2005 kl. 21:51 (CEST)

Fald i forbrug af stråforkortere[rediger kildetekst]

Jeg er i tvivl om at påstanden er rigtig, om at der sket et markant fald i forbruget af stråforkortere (chlormequat-chlorid) siden 2000. Jeg tror faktisk det er steget frem til 2013, og først i 2014 faldet.--Kjeldjoh (diskussion) 19. sep 2017, 14:44 (CEST)

Har udvidet artiklen Chlormequat med data for forbruget i Danmark fra 1996 til 2015. Her fremgår det at der er en del variation i forbruget, men der ses bestemt ikke et "markant fald i forbruget siden 2000". Forbruget af stråforkortere er lidt mere kompliceret, da chlormequat-chlorid blot er en af flere vækstreguleringsmidler. Men på denne baggrund, vil jeg slette den omtale påstand. --Kjeldjoh (diskussion) 20. sep 2017, 10:24 (CEST)