Diskussion:Liderlighed

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Generelt er mænd hyppigere liderlige end kvinder, og unge mennesker mere end ældre.

Er den en kilde til dette udsagn? Særligt den første del af sætningen er jeg lidt ulden ved, men det er da muligt, at det er undebygget ved undersøgelser. --Heelgrasper 14. dec 2006 kl. 18:20 (CET)

Jeg studsede over navnet "Liderlighed". Bør artikel ikke flyttes til det mere, i mine øjne i hvert fald, sobere navn "Seksuelt opstemt"? F.eks. hedder den engelske artikel jo også Sexual Arousal og ikke Horny, som vel er den direkte oversættelse af Liderlighed? mvh Tøndemageren 2. nov 2010, 19:22 (CET)

Personligt synes jeg at liderlig hører til under liderlig, og ikke under andre navne - og som begreb mangler liderlighed ikke soberhed, kun bliver det set svagt skævt til at udstille sin liderlighed - at være sexuelt opstemt er i mine øjne ikke pænere, det er blot mindre præcist - ordene og deres konnotationer kan ikke oversættes 1:1 engelsk:dansk, omend 'Horny' stadig er navnet på den engelske wikipedia. Da flytteforslaget har stået et år uden respons vil jeg tillade mig at slette det. (skrev Sorenolin (disk. • bidrag) 15. nov 2011, 22:14‎. Husk at signére dine indlæg.)