Diskussion:Magnus af Øsel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Estland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Estland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Estland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Letlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Letland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Letlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Prins Magnus og Magnus af Øsel[rediger kildetekst]

Se Prins Magnus og Magnus af Øsel ?

Er der nogen, der kan kopiere hans segl til denne side fra den estiske, lettiske eller russiske udgave?--Rmir2 27. apr 2009, 18:15 (CEST)

Jeg har prøvet at uploade http://lv.wikipedia.org/wiki/Attēls:Magnus_of_Livonia.jpg til Commons med denne facilitet, men får følgende meddelelse:
This image has no verificable good license, and can thus not be uploaded to commons through this tool.
Prøv Bruger:MGA73, "vor mand på Commons" -- Mvh PHansen 27. apr 2009, 19:31 (CEST)
Jeg opdagede lige denne diskussion. Jeg prøvede at få google til at oversætte teksten på den lettiske side og der stod noget i retning af, at billedet kom fra den engelske wikipedia. Da engelsk er noget lettere at læse ledte jeg der og fandt dette: 23:09, 8 January 2008 Misza13 (talk | contribs) deleted "File:Magnus of Livonia.jpg" ‎ (Image with unknown copyright status. [1]
Man kan altid højreklikke på et billede og gemme det på sit skrivebord og så uploade det manuelt og give det skabelonen {{PD-old}}, men billedet vil sikkert blive mødt med spørgsmålet om kilde. Vi skal helst have en kilde på billedet selvom vi tror, at det er gammelt. "Problemet" er at hvis nogen har rentegnet seglet og måske pyntet lidt på det, så kan de have rettighederne til netop denne version.--MGA73 27. apr 2009, 20:18 (CEST)

Diskussionen ligger langt over mit tekniske niveau. Desværre findes der stribevis af illustrationer på de estiske udgaver af de ulige artikler, som ville være glimrende illustrationer - men som simpelthen ikke lader sig kopiere. Jeg indrømmer, at jeg formoder, at hvis de er frigivet til brug i et land, burde de også kunne anvendes til tilsvarende wikiartikler på andre sprog (i dette tilfælde: dansk). Hvis --MGA73 kunne hjælpe til at få ophavsrettigheder og/eller de tekniske løsninger på plads, ville artiklerne om dansk/baltiske emner vinde voldsomt ved det (de, der er, og de, der snart følger. --Rmir2 27. apr 2009, 20:43 (CEST)

Danske lensmænd på Øsel???[rediger kildetekst]

Hvorfor er der placeret en liste med de danske lensmænd på Øsel under en biografi om prins Magnus? Burde de ikke være i en særskilt artikel eller som en kategori? Sommer 18. nov 2009, 20:10 (CET)

De første fire kan nok være relevante i denne artikel, men resten er efter Magnus' tid.. --Palnatoke 18. nov 2009, 21:26 (CET)