Diskussion:Maos lille røde

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvor kan man købe Maos lille rødè?[rediger kildetekst]

Jeg vil lige spørge, hvor man kan købe et eksemplar af Den lille røde, et værk af Mao Zedong. Jeg syntes det er meget fantastisk god bog, og lånte den på biblioteket flere gange, ærgligtalt er jeg maoist...hvis i ved det. Men jeg ved ikke hvor man kan købe den, hvis i ved det må i godt skrive det i mit diskussions indlæg. Mao-fyren 21. jul 2007, 20:09 (CEST)

Du bedes respektere, at wikipedia ikke vil konkurrere med Den Blå Avis eller antikvarboghandlere. Med andre ord: din efterlysning hører slet ikke hjemme her på en wiki-diskussionsside om en artikel om en historisk og politisk kontroversiel tryksag.--Staunited 21. jul 2007, 20:49 (CEST)
Ingen grund til at blive sur. Man skal kravle før man skal gå. Korekt er det ikke en handels side, derfor kan vi nu godt henvise til et antikvariat.--Jan Friberg 21. jul 2007, 20:59 (CEST)

Maos skjønne grønne[rediger kildetekst]

Hei, har lurt på hvor man får tak i Maos skjønne grønne nå i noen måneder. Fint om noen kunne svare meg ettersom jeg ikke finner den på ark. 46.15.55.63 30. dec. 2022, 13:46 (CET)[svar]