Diskussion:Medicin.dk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej Wikipedia

Jeg synes altså ind imellem, det er vanskeligt at passe ind i jeres regler. Jeg har skrevet en - i mine øjne - meget neutral artikel om medicin.dk, hvor jeg er ansat. Deri har jeg naturligvis taget nogle klip fra vores site. Nu får jeg at vide at begge dele er forbudt. 1. Jeg er for tæt på medicin.dk 2. Jeg har klippet ting fra sitet. Men altså: Det er min klare overbevisning at da medicin.dk er et opslagsværk, der månedligt har knap 1 mio sidevisninger og bruges overalt i Danmark af fagfolk, har det værdi for Wikipedia at medicin.dk omtales i her.

Men skal jeg forstå det sådan, at jeg bør slette mit indlæg og læne mig tilbage og håbe på, at nogen vil skrive om medicin.dk på Wikipedia? Eller må jeg bede en ven af huset skrive om medicin.dk? Jeg kan jo godt forstå princippet i, at man ikke må reklarmere for sit site, men det må være en vurderingssag af den enkelte artikel om man reklamerer kommercielt eller informerer almennyttigt. Jeg har ikke noget, jeg skal sælge. Vi tjener ikke penge på, at folk besøger sitet (der er ingen reklamer). Så i mine øjne laver jeg oplysning om en troværdig informationskanal til viden om medicin og ikke reklame. Hvis det er i modstrid med Wikipedias regler sletter jeg naturligvis mit indlæg igen. Hvad siger I?

Mange hilsner Videnommedicin


Så er jeg her igen. Da ingen svarede mig sidst, valgte jeg at gå ind og slette alt, hvad jeg havde skrevet om medicin.dk. En anden brug har siden hen skrevet om medicin.dk, så jeg vil ikke tages til indtægt for at have skrevet det, der står der nu. Jeg har dog i dag lavet en enkelt rettelse, der omhandler den redaktionelle proces på medicin.dk. Det der stod der før, var direkte forkert. Det betyder også, at jeg nu synes, Wikipedia skal slette de røde "stop"hænder

Hilsen Videnommedicin