Diskussion:Mein Kampf

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Hej - der er jo i virkeligheden 2 bøger. Det diskuteres hvor meget Hitler skrev og hvor meget der stammer fra Hess og andre (så vidt jeg husker emner om geopolitik o.l.). Jone 21. jan 2004 kl. 19:31 (CET)

POV i eksterne kilder[rediger kildetekst]

Lidt tilfældigt faldt jeg i dag over linket til Human Events: Ten Most Harmful Books of the 19th and 20th Centuries under "Eksterne henvisninger", og valgte at følge linket. Man ender ganske korrekt på en side, der sætter Mein Kampf som nr. 2 på den liste. Problemet opstår, når man læser videre på listen; i mine øjne er den ingenlunde skrevet ud fra et neutralt synspunkt. Således bruges vendinger som the Evil Empire of the Soviet Union, Darwin's udviklingslære optræder på listens top 10, og der er kraftige religiøse (og sex-forskrækkede?) undertoner. Siden kan vel med rette kaldes ultra-konservativ - det annonceres i hjemmesidens header, at siden er Headquarters of the Conservative Underground. Havde en artikel på Wikipedia udvist en sådan mangel på POV ville jeg ikke have tøvet med at redigere kraftigt i teksten... men jeg er usikker på procedure og konsensus i forhold til eksterne kilder? --Medic (Lindblad) 3. dec 2009, 21:13 (CET)

Efter at have tygget lidt på det har jeg valgt at tage diskussionen op på landsbybrønden i stedet. Jeg opforder derfor til at evt. debat føres dér. --Medic (Lindblad) 4. dec 2009, 00:17 (CET)

fransk udgave af Mein Kampf. Hvorfor det? En tysk udgave er vel på sin plads?[rediger kildetekst]

ikke?188.179.123.130 29. nov 2016, 10:02 (CET)

Det kunne du vel selv have sat ind, i stedet for at efterspørge det? --178.232.243.157 7. okt 2018, 13:14 (CEST)