Diskussion:Menuen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Indlæget er holdt 100% faktuelt, der er ikke brugt nogen udtryk som "Danmarks bedste" eller lign. Jeg har skrevet hvad min service er og hvordan den adskiller sig fra lignende services. (Skrev Tingholm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Problemet er, at du er for tæt på emnet til dels at vurdere dets relevans. Derudover kan nogen få den idé, at artiklen er oprettet som reklame eller som et forsøg på promovering, når det handler om dit eget produkt.
Personligt har jeg ikke hørt om denne service, men det udelukker ikke, at andre kan have hørt om det. --|EPO| 16:52, 22. maj 2007 (CEST)

Men artiklen om 'en anden' service som ligner min til forveksling er ikke noget problem? så længe jeg udelukkende beskriver kolde facts kan jeg ikke se problemet... men hvis jeg fremhævede hvorfor den er bedre end alle de andre ville det helt klart være reklame. Tror det der irriterer mig mest er at andre må, men ikke alle åbenbart... (Skrev Tingholm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ja - for den er ikke skrevet af personen bag den service. Problemet er, at du selv skriver om denne service du udbyder. Vi tillader heller ikke, at andre personer opretter artikler om de services eller varer de udbyder. Så på det punkt bliver behandlet som alle andre. --|EPO| 25. maj 2007 kl. 20:05 (CEST)

Det er så her du tager fejl... Eks: Just-eat's artikkel er skrevet af deres marketing koordinator, men lige som jeg har gjort her har hun skrevet en saglig og oplysende artikkel. Dog med link-spam, som siden blev fjernet... (Skrev Tingholm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nu har jeg slettet artiklen om Just Eat ud fra den begrundelse, at den er skrevet af virksomhedens marketingskoordinator. Vi ønsker ikke, at folk skal begynde at oprette artikler for de virksomheder de selv arbejder for. Det skaber en interessekonflikt og kan hurtigt så tvivl om bidragsyderens neutralitet. --|EPO| 27. maj 2007 kl. 16:10 (CEST)

ok, tror du det er anderledes med artiklen om Freeway og ca 1000 andre artikler??

jeg tror man skal slette ca 75% af hele den danske Wiki hvis ikke man må oplyse om emner man selv er involveret i... (Skrev Tingholm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Der er forskel på at være tæt på og på at være for tæt på. Som menig ansat i en virksomhed (som i øvrigt er værd at skrive om) er der ingen problemer i, at jeg sætter mig ned og forfatter en encyklopædisk artikel om denne. Hvis så direktøren eller PR-chefen nu begynder at skrive om samme virksomhed, så kan andre hurtigt få den mistanke, at de er ude på at promovere virksomheden.
På Wikipedia ønsker vi heller ikke, at folk begynder at skrive selvbiografier - ej heller den nærmeste familie eller ditto venner. Hvis jeg skrev en artikel om min far (og han i øvrigt var værd at skrive om), så ville jeg være for tæt på. Men hvis nu min fasters søns datter gjorde det samme, så ville hun jo være noget fjernere og ville sikkert få lov til at skrive artiklen. --|EPO| 5. jun 2007, 18:44 (CEST)