Diskussion:Mikkel Plagborg-Møller

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvis det ikke var fordi, at jeg havde tiltro til omhandlende persons ageren her på stedet, ville jeg ikke tøve med en {{hejmor}}. Ikke desto mindre, skal artiklen stadigvæk have kildeangivelser. Det er utilstrækkeligt at skrive, at "Undervisningsministeriet oplyser...", så længe der ikke er en henvisnign til det sted, hvor de oplyser dette. Tilsvarende bør man være yderst forsigtig med rosende ord (selvom det er velfortjent :) --|EPO| 10. mar 2008, 21:43 (CET)

Hvilke rosende ord hentyder du til? Jeg kan ikke se, hvad det er, der får dig til at tro, at jeg ikke er 'neutral i min vurdering af artiklens relevans og/eller indhold'. --217.198.211.203 10. mar 2008, 21:51 (CET)
Da jeg læste artiklen igennem så jeg nogle rosende ord i artiklen, men det har åbenbart blot været et synsbedrag.
Min hentydning til skabelonen har absolut intet med artiklens indhold at gøre, men såfremt artiklen handlede om en anden person, ville jeg have sat skabelonen på ud fra en mistanke om, at forfatteren er for tæt på emnet til at kunne skrive neutralt. Men i dette aktuelle tilfælde har jeg tiltro til, at det f.eks. ikke er ham selv, der har skrevet artiklen - derfor vil jeg ikke sætte skabelonen på.
I øvrigt tak fordi du signerer dit indlæg - sjældent man ser uregistrerede brugere signere deres indlæg så flot som dig. --|EPO| 14. mar 2008, 18:41 (CET)