Diskussion:Mine (bombe)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener ikke at denne artikel har nogen berettigelse. Brugere der indtaster mine vil komme til en flertydig-side der indeholder henvisninger til landminer og søminer. Artiklen Mine (bombe) er en usandsynlig indtastning, modsiger sig selv og har ikke engang materiale, der er værdigt nok til at blive sammenskrevet med f.eks. landmine. --Med venlig hilsen Necessary Evil 28. sep 2008, 03:15 (CEST)

Hvis artiklen havde berettigelse ville problemet med "usandsynlig indtastning" kunne løses ved at der var link til artiklen fra mine, så jeg mener ikke, at dette argument er det bedste. Efter min opfattelse er næsten alle oplysningerne allerede i de andre mine-artikler. Dog synes jeg, at oplysningern om 2. verdenskrig med fordel kan stå i artiklen om landminer. Det fixer jeg lige. --MGA73 1. okt 2008, 23:19 (CEST)
Nope det er ifølge den engelske wiki ikke korrekt, så jeg har kun "kopieret" kategorien. Støtter sletning og retter til {{Slet}}, da det jo er det, der er foreslået ovenfor. --MGA73 1. okt 2008, 23:26 (CEST)
Støtter fortsat sletning.--Med venlig hilsen Necessary Evil 1. okt 2008, 23:50 (CEST)
Ja, det nærmer sig vrøvl....--Jørgen 2. okt 2008, 00:44 (CEST)