Diskussion:Minnislyst

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne side har før været indstillet til sletning. Resultatet af sletningsdiskussionen var behold.

Er der nogen med adgang til "Danske Gårde" eller "Større Danske Gårde", der kan efterslå objektive oplysninger? Hvad findes der om stedet i forbindelse med husmandslove og lensafløsningen? Jeg har desværre ikke selv muligheden for at gå på biblioteket og kontrollere det, men jeg håber, at en anden kan gøre det i stedet. hilsen --Rmir2 13. jan 2012, 21:24 (CET)

Fjernelse af reklameskabelon
Da reklame skabelonen blev sat på var det eksterne link reklameagtig og ikke som det nuværende dybe link, retter man det til hovedsiden http://www.minnislyst.dk/ er reklamen åbenlys. --Villy Fink Isaksen 13. jan 2012, 21:29 (CET)
Fjernelse af tætpå skabelon
Jeg har rettet artiklen igennem og udskiftet tætpå med kilder som jeg mener nu er mere passende --VicVal 15. jan 2012, 09:34 (CET)

Matrikelkort gennem tiden--Rmir2 15. jan 2012, 19:50 (CET)