Diskussion:Monsters of Art

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Semibeskyttelse[rediger kildetekst]

At dømme efter det seneste indlæg er vi på vej ud i en redigeringskrig og dertilhørende mudderkastning. Således har jeg gendannet artiklen og semibeskyttet den.

Personligt har jeg absolut intet kendskab til hverken grupperingerne eller evt. verserende sager imellem disse. Det er ihvertfald ikke meningen, at der skal bringes partsindlæg. Så folk må til at skrive her, hvad der er op og ned. I den forbindelse kunne man jo passende inddrage eksterne kilder. --|EPO| 28. jul 2008, 19:22 (CEST)

Magic Moment artikel[rediger kildetekst]

Artikel i magasinet Magic Moments, Issue 4 (Summer 2000): Står al historie, bla. er MOA stod for Mennesker Og Alkohol i gamle dage, og blevet "taget" på duggede bilruder med fingeren. Læs det :-) (Skrev SoeGG (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Mangler et medlem :)[rediger kildetekst]

Nu er det ikke vildt vigtigt, men siden jeg ikke kan rette siden kan vedkommende der har adgang til det godt lige smide "Iknow" ind som et medlem af MOA. Han mangler.iknow er ikke medlem af moa mer som så mange andre

moa crew er far til dansk tog graffiti