Diskussion:Mumbai

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Indien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Indien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Indienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

dr.dk › Nyheder › Udland › Nu 200 døde efter bomber i Indien "Kl 18.24 (lokal tid) eksploderede den første bombe og i løbet af de næste 11 minutter eksploderede yderligere syv bomber." http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/07/12/060833.htm

Kontinuitet[rediger kildetekst]

Med fare for at få bidt hovedet af igen idag pipper jeg lige fra mig igen. Jeg ved godt at vi er ulogiske her på dansk wikipedia. Men alligevel: Der er to store byer i Indien: Kolkata/Calcutta og Mumbai/Bombay. I den ene bruger vi den gammeldags stavemåde og i den anden den nye kendte. Er dette også bare et udtryk for den "ulogiske logik" eller er det (som jeg tror) også bare et resultat af at ingen vil rydde op eller lade andre rydde op?? Taldansk 31. jul 2009, 13:19 (CEST)

Jeg forstår ikke dit spørgsmål, da vi, så vidt jeg kan se, bruger det nye officielle navn i begge artikler. --Rasmusbyg 31. jul 2009, 13:30 (CEST)
Nej det gør vi ikke. Den ene artikel "Calcutta" lyder det gamle ukorrekte navn. Det rigtige navn er "Kolkata", det står faktisk også i første linje af artiklen, men ingen har ændret artiklens navn. I "Mumbai" har vi den nye korrekte version. Taldansk 31. jul 2009, 13:35 (CEST)
Sorry havde bare set det første ord. den flytter jeg da lige så. --Rasmusbyg 31. jul 2009, 13:37 (CEST)