Diskussion:Nødlandingen i Plougslund Mose

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg anfægter ikke, at det kan være interessant at læse om Plougslund Mose. Men så skal der stå noget om Plougslund Mose. Masser af steder er i landet der begravet én eller flere faldne under krigshandlingerne og masser af steder er der mindesten. Men når artiklen nu skal hedde "Plougslund Mose", så bør der også stå noget om Plougslund Mose. Desværre har jeg ikke kunnet google mig frem til brugbar information til at udvide artiklen - derfor markeringen. --|EPO| 7. sep 2008, 11:08 (CEST)

Man kunne jo også flytte den til Nødlandingen i Plougslund Mose :-) - Nico 19. sep 2008, 17:33 (CEST)
Øv. En skam jeg ikke tænkte på det :-o Nå men smart tænkt. Eneste diskussion er så bare om emnet er interessant nok til at være på wikipedia (snævert emne løses jo ikke ved bare et flytte artiklen). --MGA73 19. sep 2008, 17:42 (CEST)
Snævert emne er jo en meget subjektiv vurdering; Der er lige udkommmet en hel bog om en enkelt fodboldkamp en gang i forrige århundrede ... spøg til side; det er mit indtryk at der er stadig er stor interesse for begivenheder under besættelsen. - Nico 19. sep 2008, 17:58 (CEST)
Det kan jeg kun være enig i. Jeg foreslår derfor, at vi flytter artiklen som foreslået og fjerner "snævert emne". Vi kan jo vente et par timer og se om nogle protesterer. --MGA73 19. sep 2008, 18:21 (CEST)