Diskussion:Niagaravandfaldene

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Du skriver: "...er to vandfald"

men i næste linje: "består af i alt tre vandfald..."

- Er det med vilje, at der er den modsætning?

Sten Porse 22. januar 2004 kl. 22:00 (CET)

Det er en fejl - da der er to store vandfald og et lille. Da jeg startede med at skrive det, havde jeg kun kendskab til de to store, men opdagede senere også det mindre Brudeslørvandfaldet.
Jeg retter det.
Claus Sørensen 23. jan 2004 kl. 00:45 (CET)
Her er flere mærkværdigheder: Niagaravandfaldene er tre vandfald på St. Lawrence-floden på grænsen mellem Canada og USA. - ???
Det her er faktisk temmelig groft. Niagara har fået sit navn fra Niagara-floden. St. Lawrence-floden er oppe ved Quebec. --Nordfra (diskussion) 14. mar 2019, 14:01 (CET)