Diskussion:Normanniske hertugrække

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

De kontinentale områder af hertugdømmet

Virker noget uklart, hvilke dele af hertugdømmet der ikke var kontinentale. Umiddelbart ville jeg jo sige, at hele hertugdømmet var kontinentalt, men måske tænkes der på kanaløerne.--Heelgrasper 27. jun 2005 kl. 18:21 (CEST)

Ville det ikke være mere ligetil at kalde kategorien for "Nordmanniske hertuger"? En "hertugrække" er godt nok ikke lige det søgeord som først faldt mig i hu. Kohelet 15/8 2005

Jeg har oprettet en omdirigeringsside med den ønskede titel. Jeg har også givet artiklen en sproglig gennemgang; men den kunne godt tåle lidt mere bearbejdning. --Troels Nybo 15. aug 2005 kl. 23:14 (CEST)