Diskussion:Nu er det nok

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det virker ikke specielt relevant for den brede befolkning ... --Chran 29. okt 2005 kl. 00:36 (CEST)

Hvad mener du den brede befolkning? Er dette en encyklopædi der kun tager sig af emner der er interessant for den brede befolkning? For så skal der vist igang med en ordentlig barbering af en hel del artikler på mere obskure emner.
Nu er det nok er en forening der ofte bliver refereret til på online debatfora, hvorfor det naturligvis er relevat folk her kan få en beskrivelse af den. Rune X2 29. okt 2005 kl. 00:50 (CEST)
Artiklen er måske en smule tidligt ude i forhold til foreningens formelle organiseringen, men jeg kan ikke se, hvorfor der ikke skulle være plads til en artikel om den på Wikipedia. Der vil formodentlig være væsentlig flere, der søger information om den end om doktorringe og posebind for nu at nævne to smalle emner, jeg selv har været med til at oprette. Og jeg kan heller ikke se, at artiklens formuleringer leder tanken hen på reklame.--Heelgrasper 29. okt 2005 kl. 01:03 (CEST)
Enig. Artiklen er relevant for Wikipedia. Men det ville være rart at få afklaret, om det reelt er en forening, der er tæt på at blive oprettet - eller om stiftelsesprocessen reelt er gået i stå, så "Nu er det nok" nærmere skal beskrives som et antisemitisk website. Det er lidt svært at gennemskue ud fra foreningens hjemmeside. Reporter Nielsen 29. okt 2005 kl. 01:54 (CEST)
Antisemitisk? Vel snarere anti-antisemitisk? --Palnatoke 29. okt 2005 kl. 09:55 (CEST)
Ha! Ja, naturligvis. Jeg skulle vist være gået tidligere i seng. :-) Reporter Nielsen 29. okt 2005 kl. 12:18 (CEST)

Her mange måneder senere virker det stadig meget uklart, om der sker noget med denne forening. Så vidt jeg lige kan se på hjemmesiden er dele af den ikke blevet opdateret siden engang i 2003. Er der nogen, der gider bruge lidt energi på at afklare spørgsmålet? --Heelgrasper 16. aug 2006 kl. 02:31 (CEST)

I en Infomedia-søgning er resultatet at foreningen sidst er nævnt 11/12 2004. Når hjemmesiden heller ikke bliver opdateret, så har opslaget vel ikke rigtig relevans længere. Google henviser ikke til debatfora, men til foreningens egen hjemmeside, men ligeså meget til en BUPL-kampagne der går under samme navn. --Kaare Dybvad 20. jun 2007, 23:41 (CEST)