Diskussion:Nykøbing Mors

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette står i artiklen: "Byen bliver første gang nævnt som købstad i 1299, men historikere daterer byen til at være endnu ældre. Det er den ældste af de tre byer med navnet Nykøbing." Ville det ikke være relevant at tilføje alderen af byen som historikerne kom frem til? Jeg ved ikke hvor gammel den er, men hvem end som skrev det ved det sikkert godt.

Ifølge http://newz.dk/wikipedia-dk-anklager-go-morgen-danmark-for-fusk/page2 (#74: hrpikko) har en bruger bevidst tilføjet forkerte oplysninger. Uddrag:

"Det jeg har tilføjet, som er direkte forkert: "På havnen har det været muligt indtil 1950 at købe krydderier og ting fra Østen. Nu fiskes efter de kendte Limfjords-østers. Netop østers og skaldyr er blevet et varetegn for byen." Jeg havde også tilført, at Nykøbing Mors er hjemsted for et private hjemmeværn, der er godkendt af Forsvaret Desuden tilførte jeg en spiller for FCM ved navnet Andrew von Puto. Navnet betyder noget træls på spansk, men alligevel blev denne artikel ved med at stå derinde i godt 6-8 måneder, selvom det nemt kunne tjekkes med FCM's hjemmeside."

Bør tjekkes ved lejlighed. --MGA73 15. maj 2009, 00:30 (CEST)[svar]

Se evt [1] og brugerens øvrige bidrag. Sørgerligt. --MGA73 15. maj 2009, 00:35 (CEST)[svar]