Diskussion:Olmeker

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Mellemamerika Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mellemamerika, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mellemamerikarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Mexico Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mexico, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Mexico-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Meget dårlig artikel[rediger kildetekst]

Der er en del ikkeunderbyggede påstande i denne artikel. En del er baseret på personlig opfattelse af f.eks stenansigterne, og ikke fakta. Det er desuden absolut ikke sandt at Olmekerne er "den ældste og første, kendte kultur i hele Amerika" i det der er langt ældre civilisationer i Sydamerika. Hvordan kan denne artikel have blevet godkendt til publicering?62.44.135.235 15. nov 2020, 20:07 (CET)

Artiklen er oprettet for 16 år siden og kun i begrænset omfang redigeret af andet end bots siden da, hvilket formentlig skyldes at dansk wikipedia kun har et begrænset antal kyndige bidragsydere. For min skyld må du meget gerne rette hvad du synes er nødvendigt. Du skal ikke regne med at andre gør det. --Hjart (diskussion) 15. nov 2020, 20:17 (CET)