Diskussion:Onindo

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Måske bare mig.. Men det virker mistænkeligt den måde denne artikel er sat op på og skrevet.. Min mistanke øges af, at den oprindeligt blev postet på engelsk.. Måske har brugeren været rundt for at sprede links? --|EPO| 24. jun 2007, 18:27 (CEST)

Nej Simon, artiklen er fin nok, teksten er blot ikke færdig endnu! ;-)
Reelt en generel beskrivelse af en gratis og nyttig dansk tjenste, der i stil med SideStep (http://en.wikipedia.org/wiki/SideStep) søger og sammenligner rejsetilbud! (Skrev Krogsgaard (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Så skal du være meget forsigt med rosende formuleringer. Et ufravigeligt krav for artikler er, at de skal skrives neutralt. Dette betyder f.eks., at formuleringen omkring "fordyrende mellemled" skal udelades. Desuden er det nok ikke alle, der vil være enige i, at man "let og hurtigt kan få et overblik". Slutteligt er det vist tilstrækkeligt kun med link til den danske del. --|EPO| 24. jun 2007, 18:44 (CEST)
Fint, jeg omformulerer lige, placerer du så artiklen i en mere passende kategori? (Skrev Krogsgaard (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Bemærk venligst, at det er en uskik at tømme diskussionssider. Selvom diskussionen er overstået, så slettes eller tømmes (administratorer kan slette - brugere kan tømme) diskussionsiderne ikke. --|EPO| 24. jun 2007, 19:31 (CEST)

Websiten findes vist ikke længere?[rediger kildetekst]

Kan det passe at www.onindo.com ikke længere findes? Jeg får "Serveren på www.onindo.com kan ikke findes, fordi DNS-opslaget mislykkedes". I så fald skal artiklen enten slettes helt eller opdateres til at omtale Onindo historisk. --Jhertel (diskussion) 27. okt 2014, 23:40 (CET)

Se denne pressemeddelelse:
"...Den 1. april 2008 overtog Travelmarket rejsesøgemaskinen onindo.dk ..." −
Via Google. -- Mvh PHansen (diskussion) 28. okt 2014, 07:29 (CET)