Diskussion:Lydord

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Onomatopoietikon)

==== Udtale ====
Hvordan udtales "onomatopoetikon"?
Er det: ono-ma-to-pæ-ti-kon? (Skrev 88.83.7.122 (diskussion • bidrag) 18. jul 2011, 21:15. Husk at signere dine indlæg.)

link til kategorien "Lydord på dansk"[rediger kildetekst]

Hvis der skrives [[Kategori:Lydord på dansk]] bliver selve artiklen listet i kategorivisningen - onomatopoietikon er ikke et lydord, derfor skal den ikke være i kategorien - men den bør linke til kategorivisningen.

[[:Kategori:Lydord på dansk]] skulle ifølge http://en.wiktionary.org/wiki/Help:Category være måden at gøre det på, men visningen kommer ikke frem? (Skrev 130.226.173.83 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jo, det kommer som et rødt link, fordi kategorien ikke findes, men din argumentation er muligvis problematisk, for det vil være fuldt ud fornuftigt at have artiklen "Onomatopoietikon" i "Kategori:Lydord", fordi onomatopoietika er lydord. At ordet "onomatopoietikon" ikke selv er et lydord, er irrelevant, for på hvilken måde skulle det give mening at kategorisere efter opslagsordet snarere end efter artiklens indhold? --Palnatoke (diskussion) 14. dec 2012, 13:22 (CET)