Diskussion:Orange County (tv-serie)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

hvordan skal jeg oploade et bille til denne artikkel - har kun billeder fundet på google og FOX's hjemmeside - hvem ejer rettighederne? hjælp?!

iøvrigt - er der nogle der kan fortælle mig hvordan man laver en boks ude i siden, hvor der kan tilføjes formelle kommentarer?


Ødelægger billederne ikke lidt strukturen på siden? Der trænger til at blive rydet op? Elliott 10. jun 2006 kl. 14:56 (CEST)

har lige slettet de største

Hvorfor er navnet fra Orange County ikke brugt?[rediger kildetekst]

Er der nogen særlig grund til, at det foreslåede navn i den flertydige artikel Orange County ikke er brugt her? --Heelgrasper 10. jun 2006 kl. 18:47 (CEST)

~

Så vidt jeg husker er Orange County bare det danske navn for serien, "The O.C.", er den amerikanske tittel, og vel i grunden fin nok?

Desuden er der på siden Orange County, både links til de forskellige områder der hedder Orange County og et link til denne side Elliott 10. jun 2006 kl. 19:09 (CEST)

Siden kunne ved nærmere eftertanke måske også blot henvise til Orange County (TV serie) ...Eller hvad?

Nej, der er netop ikke link til denne side, hvilket er uheldigt. Søger man på seriens danske navn forledes man til at tro, at der ikke er oprettet en artikel om serien og opretter måske en. --Heelgrasper 10. jun 2006 kl. 19:13 (CEST)

Dog giver den index side du finder ved en søgning på Orange County et link hertil. Er det ikke den mest hensigsmæssige måde at gøre de på, da Orange County er flertydigt. Vil dog mene at siden nok skal hedde "Orange County (Tv serie)", da det må være det danske navn der er gældene på den danske del af wikipedia? :-)Elliott 10. jun 2006 kl. 19:19 (CEST)

Af kanal4's hjemmeside er det svært at tyde om serien hedder "Orange County" eller "the O.C" da overskriften på programbeskrivelsen er "Orange County" men der lige nedenunder står "The O.C - også kendt som Orange County". Et faktum er dog at alle refererer til serien som the O.C. og derfor valgte jeg at kalde artiklen dette. tror også at hvis man er typen der vil søge efter serien, ved man godt, at den bliver kaldt the O.C og derfor skal artiklen hedde dette - efter min mening. mvh. onkelgusse

Slår man op på "The O.C." nu efter flytningen, havner man alligevel rette sted, og så er alt godt. Skulle det på et tidspunkt blive mere indlysende hvad serien kaldes på dansk, kan vi altid bytte rundt på det to. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 10. jun 2006 kl. 21:57 (CEST)

PS. har tænkt at skrive lidt mere om plottet og har set, at den engelske wikkipedia har en såkaldt "spoiler warning" altså at man vil afsløre seriens handling. Hvordan laver man en sådan?

ok - fint nok med Orange County (tv-serie):)

En spoiler-advarsel indsættes ved at indsætte {{spoiler}} umiddelbart før den tekst, hvor noget afsløres. --Heelgrasper 10. jun 2006 kl. 22:09 (CEST)

En god ide er, at hvis du ser en ting som en spoiler warning, og gerne selv vil bruge den, så tryk på redigér på den side du har set det på, og kig der hvordan den er lavet. Elliott 11. jun 2006 kl. 20:46 (CEST)