Diskussion:Ostalgi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Navn - enten rent dansk el. rent tysk![rediger kildetekst]

Navnet "Ostalgi" virker da højest besynderligt, det er det tyske ord med en dansk endelse. Jeg foreslår, at artiklen enten flyttes til den helt igennem danske oversættelse Østalgi eller endnu bedre bare til den oprindelige tyske form Ostalgie! Jeg vil, medmindre nogen er uenige, flytte artiklen til sidstnævnte. --Harne 22. jan 2009, 20:56 (CET)

Har du prøvet at søge på de tre ord på dansk på Google? Østalgi giver 9 træffere og Ostalgie 367, mens Ostalgi giver ikke mindre end 239.000. De tal burde vist være mere end nok begrundelse for at lade artiklen blive hvor den er. --Dannebrog Spy 22. jan 2009, 21:12 (CET)
Nej, ikke før nu. Men de tal jeg får ser dog også lidt anderledes ud end dit. Jeg får 386.000 på "Ostalgie". Dette er desuden det navn artiklen ligger under på både de-wiki (self.) og på en-wiki. Til sidst vil jeg lige gøre opmærksom på, at jeg på ingen måde er intereseret i navnet "Østalgi", bare lige for en god ordens skyld. --Harne 22. jan 2009, 21:27 (CET)
Google søger som standard efter resultater på alle sprog, så du har fået resultater fra hele verden. Du skal lige markere "sider på dansk" for kun at få de dansksprogede. --Dannebrog Spy 23. jan 2009, 10:13 (CET)