Diskussion:Perspektivisk konstruktion

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bør sammenskrives med Perspektiv, à la engelsk Wikipedia, da den handler om perspektiv som rumkonstruktion/projektion. Lige nu er der to artikler, der har interwikilinks til Perspective (graphical). --KLN 22. nov 2009, 22:09 (CET)

Jeg er ikke helt enig, eftersom artiklen Perspektiv derved efter min opfattelse bliver for tung. Denne artikel er for de der er specielt interesserede i metodikken i praktisk fremstilling af perspektiver, ikke for dem, der blot søger orientering om emnet. Jeg har i øvrigt netop tilføjet en grafisk illustration, og jeg regner med at tilføje (mindst) 3 mere af samme detaljeringsgrad.Harlekin96 23. nov 2009, 11:59 (CET)
Praktiske anvisninger hører ikke til i en encyklopædi, hvilket også fremgår her Hvad Wikipedia ikke er. Vi har heller ikke anvisninger i, hvordan man i praksis støber beton, lærer at spille guitar eller konstruerer en atombombe (selvom processerne/teknikken naturligvis er beskrevet). Praktisk viden om perspektiv er desuden tilgængelig andetsteds - du henviser jo til manualer. Din vejledning kan passende flyttes til Wikibooks og evt. dele af den flettes ind i hovedartiklen. Den teoretiske og matematiske definition på de forskellige perspektivkonstruktioner manger derimod og skal være velkommen. --KLN 23. nov 2009, 20:06 (CET)