Diskussion:Peugeot

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Problemer med Peugeot?[rediger kildetekst]

Nu er jeg ikke den store bilentusiast, men jeg ved da at noget, der kan irritere er, hvis der er problemer med bilen. Fx hørte jeg, at Peugeot med de nye modeller har store problemer med elektronikken på ca 60 % af bilerne og FDM nærmest frarådede at man købte Peugeot. Derfor tænkte jeg på, om der burde laves et afsnit i bilartiklerne om "brugernes oplevelser" eller "kritikernes anmeldelser". Det har vi jo med film, musik, bøger og computerspil. Og med bankerne har vi jo også omtalt deres problemer. Selvfølgelig skal omtalen være med kilder så det ikke bare bliver baseret på rygter og brugernes egne oplevelser eller holdninger. --MGA73 13. jul 2009, 12:19 (CEST)

Ja der kan selvfølgelig også godt være positiv omtale. Fx Årets Bil eller gode salgstal. --MGA73 13. jul 2009, 12:24 (CEST)