Diskussion:Plejehjemmet Lotte

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"Plejehjemmet Lotte" på Frederiksberg bliver betragtet som reklame. Plejehjemmet drives af OK-Fonden, der ikke har nogen økonomisk interesse i at skabe en formue, men ser udelukkende på de ældres tarv. "Plejehjemmet Lotte" betragtes som reklame, men for hvad ? Hvis omtale af et godt plejehjem er reklame, så er vi langt ude i hampen. Der er nogen unge der bør skamme sig. Hvem ønsker at ende sine dage på et plejehjem ? Og hvis man skal, må det godt være en af de gode.

Med venlig hilsen Aksel Ludvigsen

Artiklen er ikke skrevet ud fra en neutral synsvinkel. Medmindre der foreligger konkret dokumentation for, at plejehjemmet vitterligt er blandt landets bedste, så er det reklame. --|EPO| 14. maj 2007 kl. 18:08 (CEST)

Socialminister Eva Kjer Hansen (V) overraskede lørdag beboerne på Sjørup Ældrecenter ved Viborg med et besøg og beskeden om, at Socialministeriet og B.T. havde kåret Ældrecentret til Danmarks bedste plejehjem. (Hentet fra BT´s hjemmeside 15/5-2007)

Plejehjemmet Lotte var blandt de 5 nominerede.

De vandt ikke. Jeg håber ikke at ende mine dage på et plejehjem, og hvis jeg skal, må det gerne være en af de bedste.

Med venlig hilsen Aksel Ludvigsen

Så skriv, at de har været nomineret, i stedet for at præsentere noget kvalitativt som fakta. De nuværende formuleringer er unødvendigt rosende – sådan noget ville man aldrig finde i fx Lademanns Leksikon. --PhoenixV 15. maj 2007 kl. 15:28 (CEST)

Så slet "Plejehjemmet Lotte", det er vigtigere, at det er et godt plejehjem, end at det optræder i Wikipedia.

Med venlig hilsen Aksel Ludvigsen