Diskussion:Rúni Brattaberg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

artikel startet 24 okt 2005. http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Erik_Christensen


Don Carlo i Orpheus in der Unterwelt

Jeg tilstår at Offenbachs Orpheus ikke er blandt de operaer jeg kender. Men jeg er skeptisk over for om den omfatter en person "Don Carlo". Derimod skrev Verdi en berømt opera, Don Carlo (i oversættelse også kendt som Don Carlos - han er en spanier!). Mon ikke vi her (atter) har en sammenblanding: Brattaberg har sunget dels i Verdis Don Carlo, dels i Offenbachs Orpheus? -- Sebastjan 05. mar. 2006 kl. 14:20 (CET)

Orpheus in der Unterwelt er nærmere omtalt her. Personlisten omfatter ikke nogen "Don Carlo" eller lignende. Herefter er det nok klogest at slette angivelsen helt, da det næppe på det foreliggende grundlag er muligt at rekonstruere den kerne af sandhed som måtte ligge bag den. -- Sebastjan 06. mar. 2006 kl. 10:15 (CET)