Diskussion:Revisor

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er en type revisor, der nok er blevet noget usynlig i artiklen, nemlig de valgte. Foreninger, der modtager relativt små tilskud fra det offentlige (typisk under 4-500.000 kr, men grænsen varier fra kommune til kommune), nøjes oftest med at lade deres regnskab revidere af en revisor (evt. to), der vælges på generalforsamlingen. Disse revisorer er ofte ikke personer, der har det som deres erhverv at være revisorer eller har speciel uddannelse i at revidere regnskaber.

For at det hele nu ikke skal være grebet ud af luften, kan vi lige tage et link til reglerne i en tilfældig kommune: Rødovre Kommune.--Heelgrasper 9. okt 2005 kl. 17:26 (CEST)

Det har du ret i. Det samme gælder vist de ganske mange foreninger, som ikke modtager tilskud. Måske også lidt om 'forvaltningsrevision'. Jeg kigger på det. /Poul G 9. okt 2005 kl. 21:16 (CEST)

Ved granskning (i øvrigt et andet udtryk for (grundig) revision) har jeg fundet, at artiklen nok mere handler om revision end om revisorer. Med mindre der kommer indvendinger indenfor det næste døgns tid, flytter jeg den i morgen. /Poul G 10. okt 2005 kl. 07:32 (CEST)

Man kan indvende at afsnittet om autorisation hører til i artiklen Revisor (sammen med en beskrivelse af kravene til de forskellige revisorer) og at artiklen Revision er flertydig. Om den så skal være det, bør vel diskuteres på Diskussion:Revision. --Palnatoke 10. okt 2005 kl. 08:26 (CEST)
Jeg endte med at lade det ligge her. I stedet har jeg linket fra revision /Poul G 13. okt 2005 kl. 13:24 (CEST)