Diskussion:Riza Durmisi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Afstamning[rediger kildetekst]

Makedonien har henvendt sig til ham med tlibud om at spille for deres landshold, så hans forældre (el. en af dem?) må tilhøre det albanske mindretal i Makedonien. Det med, at han er af albansk afstamning, skal kildebelægges og præciseres.

http://www.dr.dk/sporten/fodbold/landsholdet/u21-landsholdet-vi-har-en-multikulti-fordel

"Riza Durmisi – af albansk/makedonsk afstamning 21-årige Riza Durmisi er flere gange af det makedonske fodboldforbund blevet tilbudt en plads på deres landshold, men Brøndby-spilleren har hele tiden satset på at spille sig frem til en plads på det danske. Fik debut i A-landsholdets træningskamp mod Montenegro og var overbevisende. Erklærede efterfølgende, at han er fast mand der i løbet af et års tid. Er dog ikke låst til Danmark endnu. Har spillet tre kampe på U21-landsholdet." --Batmacumba (diskussion) 28. nov 2015, 11:24 (CET)

Tja, her: http://www.dr.dk/sporten/fodbold/landsholdet/kunne-have-spillet-albanien-durmisi-var-ikke-i-tvivl siger samme medie så, at hans forældre er født i Albanien, og BT har en artikel om, at hans farfar Islam Durmisi kom som fremmedarbejder i 1968 på flugt fra "krigen" ml. serbere og albanere (hvilket er noget sludder..). Hvis farfaren indvandrede i 1968, er faren formentlig født i DK, da han næppe har kunnet vende tilbage til Enver Hoxhas diktatur efter udvandring.--Batmacumba (diskussion) 28. nov 2015, 12:03 (CET)