Diskussion:Rokoko

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Barok Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Barok, et forsøg på at koordinere oprettelsen af barokrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hejsa

Kan vi bestemme os for om følgende:

Skal DK stå først eller sidst i disse stilperioder, selv mener jeg først, da det er et Dansk Lexikon, men hvad mener I? Nu har jeg prøvet på Barokken for at I kan se forskellen, kig lige på Rokoko og Renæssance også, takker.

MVH Maya123 29. feb 2004 kl. 17:58 (CET)


Det er oplagt at nævne den særlige, danske vinkel først, synes jeg. Til gengæld er det godt, at du understreger den tidsforskydning, der er i forhold til samme stilarts gennembrud i den toneangivende del af Europa.

Bruger:Mosepors Den 29. februar 2004 kl. 18:49 (CET)

Ok, jeg vil rette det hen ad vejen, hvis I andre lige ser en stilperiode, hvor udlandet (europa), bliver nævnt før DK, så lige et "klip" og sæt ind, DK først. MVH Maya123 29. feb 2004 kl. 18:20 (CET)