Diskussion:Rummeter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg er ikke enig i at denne artikel skal sammenskrives med 'rumfang'. Det er da en stor fordel at man kan slå op på rummenter, når det præsic er det man søger. Fint nok at der linkes til rumfang og omvendt.--Viasacro 16. jan 2008, 21:59 (CET)

En kasserummeter udgør som tommelfingerregel ca. 70% af en skovrummeter. 1 skovrummeter indeholder altså mest brænde og svarer til ca. 1,4 kasserummeter.

Jeg mener at påstanden om at en skovmeter er større end en kasserundmeter er forkert, der burde havde stået: ¨En kasserummeter udgør som tommelfingerregel ca. 70% af en skovrummeter. 1 kasserundmeter indeholder altså mest brænde og svarer til ca. 1,3 skovrummeter¨. (Skrev Henning08 (diskussion • bidrag) 16. mar 2010, 09:24. Husk at signere dine indlæg.)


Til Henning 08: Få styr på matematikken! Artiklen er skrevet korrekt. Du lyder som en brændehandler... Vh Skovfogeden--194.182.147.104 23. feb 2011, 14:45 (CET)

Stablet brænde[rediger kildetekst]

Når der nu vises et billede af kløvet, stablet brænde som illustration, kunne det være rigtig rart at få kløvet & stablet brænde med på listen over betegnelser. Som det fremgår af billedteksten bliver skovrummeter pakket til 2/3 størrelse, når det kløves og stables. Er der en betegnelse for en kløvet & stablet/pakket rummeter?