Diskussion:Sønderborgbanen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Indtil 1950´erne var der 10 stationer mellem Sønderborg og Tinglev (12 med disse 2 inkluderet). Alle var fuldgyldige stationer. Nogle fik senere status af trinbræt. Jeg har derfor ændret alle "trinbrætter" til stationer.Calvin 10. apr 2009, 17:59 (CEST)

Adsbøl står som med status trinbræt i stednavnforkorteler, Ragebøl stå i Niels Jensen: Sønderjyske jernbaner som trinbræt i 1920. Bjerndrup og 2 andre er lukket som trinbræt. Jeg har nu og her indsat hvad status var ved lukningen - så må vi senere opdateret med mere præcise oplysning hvornår de skifter status når de oplysninger er fundet. --Steen Th 11. apr 2009, 10:26 (CEST)