Diskussion:Sadomasochisme

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kan det passe at "morethanvanilla.dk" bliver ved med at fjerne de andre henvisninger. Kan der ikke gøres noget for at forhindre dette? (skrev Wassini)

Joda - hvis det bliver ved længe nok, er der på et tidspunkt en administrator, der bliver irriteret over det og blokerer vedkommendes skriveadgang i kortere eller længere tid. --Palnatoke 15. dec 2005 kl. 14:27 (CET)

BDSM-symbol[rediger kildetekst]

Symbolet er hentet fra http://members.aol.com/quagmyr/emblem.htm hvor det fremgår, at billedet er copyrightet og ikke GFDL. --Sir48 (Thyge) 27. dec 2005 kl. 15:40 (CET)


Tja - jeg aner ikek hvilken licenstype jeg skal vælge når der er (C) på det, men man godt må bruge det... Nu har jeg sat Cc-by ind i stedet! --Bruger:Wassini 27. dec 2005 kl. 15:57 (CET)

Algolagni (græsk άλγος algos "smerte" og λαγνεία lagnia "lyst") er en parafili, hvor der opleves seksuel vellyst i forbindelse med fysisk smerte.

Jeg er i tvivl om hvordan man skelner mellem Sadomasochisme og algolagni. Jeg vil umiddelbart tro at SM går mest på dominans hvor algolagni går mere på smerte. Nogle steder ser det udtil at algolagni betyder at påføre eller modtage smerte (sadisme og masochisme), andre steder ser det ud til at betyde (selv)påført smerte (altså selvpineri og masochisme).

Jeg håber at andre vil tage stilling til om der skal være en separat artikel om algolagni. Leo Laursen 3. jun 2006 kl. 18:21 (CEST)

Det ser da mest ud til, at algolagni bør behandles under maschisme. --Sir48 (Thyge) 3. jun 2006 kl. 19:20 (CEST)