Diskussion:Samarbejdspartiet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

En anonym bruger havde indsat en oplysning om, at partiet blev stiftet 11/3. Det tvivler jeg på er korrekt baseret på KNR og AG Sermitsiaqs artikler fra februar, og jeg har derfor fjernet informationen. Jeg vil imidlertid ikke udelukke, at den formelle stiftelse skete så sent, selvom partiet var etableret før, men vi behøver en kilde til det. Ekstrabladet skriver i øvrigt januar her: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/groenlandsk-valg-nyt-loesrivelses-parti-i-kamp-mod-tiden/7066678 Men de er selvfølgelig ikke superpålidelige mht. den slags info.--Batmacumba (diskussion) 23. mar 2018, 06:08 (CET)

Filen File:Cooperation Party logo.jpg med deres logo er på engelsk wiki, men jeg ved ikke, hvordan man får den til at virke herovre. --Batmacumba (diskussion) 2. apr 2018, 21:39 (CEST)

@Batmacumba: Den engelske Wikipedia tillader såkaldte 'fair use'-billeder hvor man bruger et billede der er underlagt ophavsret til bestemte formål, denne undtagelse er specifik for en-wiki og disse billeder lagres lokalt på en-wiki i stedet for Commons, hvilket er grunden til vi ikke kan bruge det. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 2. apr 2018, 21:46 (CEST)